Skip to content

Twinkeltje Opvoedondersteuning:

Twinkeltje Opvoedondersteuning biedt een laagdrempelig aanbod van cursussen om de opvoedvaardigheden van ouders te versterken. Wij willen de opvoedvaardigheden van ouders versterken. Vragen over opvoeden zijn heel normaal, iedereen is hier wel eens onzeker over. Samen met ouders zoeken wij naar antwoorden.
Meer informatie: https://vvstwinkeltje.nl/

Het team: https://vvstwinkeltje.nl/team-twinkeltje/

 

Dikkertje Dap, Kinderopvang Plus

Dikkertje Dap bestaat al ruim 60 jaar en is gestart in Crooswijk. Nu zitten we op 5 locaties door de stad heen. Onze missie is om de draagkracht en draaglast bij gezinnen in balans te krijgen. Wij helpen daarbij, we vangen de kinderen op en ondersteunen het gezin. We zijn een begrip in de stad en willen dat blijven. Door het bieden van kwaliteit en door onszelf steeds te blijven ontwikkelen zijn we bijzonder professioneel.
Meer informatie: https://vvsdikkertjedap.nl/

Het team:

 

Van Kansarm naar Kansrijk

Binnen Rotterdam zijn veel kwetsbare kinderen en gezinnen. Gezinnen waar de draagkracht en draaglast niet in balans zijn, waar ouders financiële problemen hebben met daaruit voortkomende problemen op meerdere leefgebieden, waardoor kinderen zich niet optimaal kunnen ontwikkelen. Met onze aanpak “van Kansarm naar Kansrijk” ondersteunen wij binnen Rotterdam gezinnen die in de armoede dreigen te belanden of in armoede leven om uit deze situatie te geraken.
Meer informatie: https://vankansarmnaarkansrijk.nl/

Het team: https://vankansarmnaarkansrijk.nl/team-van-kansarm-naar-kansrijk/

Back To Top